Sponsoren:
bedrijven die de KU12 een warm hart toedragen

De Stichting KU12 zoekt sponsoren, die voor weinig geld of om niet diensten of materialen aanbieden. Sponsoren krijgen een vermelding op deze websitepagina, dat houdt in: het logo met een zelfgekozen ondertekst. Daarnaast ontvangen sponsoren de Nieuwsbrief en jaarlijks een uitnodiging voor de VIP-bijeenkomst.

Wilt u ook de KU12 sponseren?

Sponsoren van de KU12

Het hosten van (WordPress) websites, e-mail en het ondersteunen van Linux systemen.

Notariskantoor met focus op Toegankelijkheid, Maatwerk en Betrokkenheid.

Reliëf is wat het leven ons brengt, ups en downs, en Relief, opluchting, gesymboliseerd door de vlinders en de zon, is wat u voelt na een goed gesprek. Dat is wat Relief Counselling voor u wil betekenen.

 

Edugram helpt u om uw website aan te passen door middel van 1-op-1 training of via een strippenkaart op afstand. Daarnaast kunt u ontzorgd worden voor het functioneren van de website: backups, updates en anti-hack beveiliging in één contract. Wij werken op maat en met passie en kunde.

Jotun-Specialist heeft ruim 40 jaar ervaring in de verfbranche en is gespecialiseerd in het merk Jotun uit Noorwegen. De producten staan aan de top van wat er op de markt te koop is.

 

PPG Industries is in 1883 opgericht. In Nederland is PPG het meest bekend door PPG coatings en verf van de merken Sigma, Histor en Rambo.

Het geheim van ons succes ligt in ons 5 stappen concept. Hierin zetten we een paar stappen meer dan al onze concurrenten. Het resultaat: schroeven met ongeëvenaard hoog rendement & lage geluids- en trillingsniveaus.